Armaris a mida: Un moble indispensable a la llar.

Treballem amb les fustes de més qualitat.

Armaris de fusta a mida

Els armaris de fusta a mida ja no només responen a un propòsit d'emmagatzematge, han esdevingut un moble indispensable dins de la decoració de la llar. Encara que molts materials són utilitzats per fer armaris a mida, la fusta mai ha perdut el seu lloc. La majoria de les persones encara prefereixen tenir armaris de fusta com un dels seus mobles de dormitori preferits.

Armaris a mida -Fusteria a Sant Cugat

Quan algú vol un armari a mida, les fustes són uns dels materials preferits per aquests tipus de moble, tant per la seva durabilitat con per la seva qualitat. Encara que, la durabilitat i la força de l'armari dependrà del tipus de fusta utilitzada per la seva elaboració. Els armaris de fusta de roure són els més duraders, arribant a durar molts anys, per tant, aquest és el material perfecte per aquells que busquen un armari que duri tota la vida. Hi ha molts materials també de fusta que no són tant duraders com el roure, com per exemple el pi que és un altre material molt escollit entre els clients. Avui en dia hi han molts dissenys disponibles per adornar les llars. Si categoritzem de forma molt general els armaris de fusta a mida els podríem organitzar en diferents grups.

Si els armaris de fusta se’ls hi dóna un acabat impecable i polit, es converteixen en un moble fabulós. Estan disponibles en una gran varietat de formes i mides. Els armaris a mida elaborats amb fusta poden satisfer amb tots els requisits dels compradors. A part del propòsit d'emmagatzematge, els dissenys d'aquests armaris poden ser únics i ser un article d'exhibició.


Tipus d'armari de fusta a mida

» Armaris encastats:
També anomenats armaris construïts a la paret, aquests tipus de dissenys de vestidor dona una opció excel·lent d'emmagatzematge i poden resoldre angles incòmodes, parets desiguals o sostres inclinats. Malgrat els armaris encastats necessiten ser arreglats per un expert, per tant, poden sortir una mica més cars.

» Armaris encastats totalment construïts a mida
Aquests armaris de fusta tenen una base, una fusta superior, dos laterals i un plafó al darrere. Quan s'obren les seves portes, a l’interior de l’armari és visible un interior totalment alineat. Aquests tipus de dissenys de vestidor generalment tenen potes sota la base que facilita l'adaptació a qualsevol desnivell i les portes són practicables des del guardapols.

» Armaris adaptats a parets laterals
Aquests tipus de dissenys de vestidor solen tenir una base o pis, però no laterals. Es poden construir des del pis al sostre i a qualsevol distància de la paret del darrere. Quan s'obren les portes, les parets laterals i posteriors són visibles. Les portes estan dissenyades de maneres diferents segons els fabricants o l'elecció del comprador.

» Armaris dempeus a mida:
Aquests tipus d'armaris de fusta són molt versàtils pel que fa a estils, dissenys i costos, poden disposar de moltes opcions de penjants i prestatgeries. No es poden encaixar dins d'un mur però sí que els pots traslladar cada cop que facis mudances. Els armaris descrits a dalt poden ser construïts completament a mida o dissenyats pels fabricants. Tanmateix, l'estàndard d’armaris de fusta poden ser també de molta utilitat per a persones que els hi agradi dissenyar les seves cases de manera diferent. Però si el que vols és donar-li un aspecte exclusiu I únic al teu dormitori el millor és fer un armari de fusta a mida I segur que resol les teves necessitats.