Cuidem als nostres clients.

Treballem per a particulars, constructors i locals comercials.

Serveis de fusteria a mesura per a particulars i empreses.

La nostra empresa de fusteria fundada en 1980, ve prestat des d'aquesta data serveis integrals de construcció i manteniment en la fusteria d'edificis, locals comercials i habitatges particulars.

Som una empresa familiar i abordem cada nou treball de forma plenament tècnica sense oblidar el toc profundament artesanal, amb el qual aconseguíssim personalitzar al màxim cadascun dels nostres treballs.

Estem especialitzats en el disseny, construcció i manteniment de fusteria a mesura, elaborades amb materials de la millor qualitat i excepcionals nivells d'acabat, oferint solucions personalitzades, adaptades a les necessitats i pressupostos de cada client.

La nostra vocació de servei integral al client ens motiva a estar a l'última en els materials i maquinària més avançada del sector, per realitzar cadascun del nostre productes amb un rigorós control de qualitat en les matèries primeres i oferir en tots els casos una adreça d'obra altament professional i especialitzada.

Entre els serveis oferts per la nostra empresa, cal destacar:

- Els destinats als constructors, pels quals oferim revestiment integral en fusta per a edificis d'obra nova, així com per a les seves reformes o rehabilitació.

- Els destinats a condicionar la fusteria de locals comercials o diàfans.

Els nostres clients


- Els serveis i treballs per a habitatges particulars, mitjançant col·locació de portes, sostres i tarimes de fusta; així com la construcció i col·locació d'armaris i mobles a mesura.

Disposem de personal qualificat que li guiarà en cadascuna de les fases del procés i li atendrà en tot moment per resoldre qualsevol tipus de dubte o consulta. El nostre departament tècnic li assessorarà sobre el millor disseny en fusta d'interiors que precisi a cada moment, adaptant-ho als seus gustos, necessitats i pressupost concret, i orientant-ho per obtenir la millor solució per a cada cas.

La nostra millor garantia és la satisfacció i confiança que cada dia dipositen en nosaltres nombrosos clients. Per això podem oferir el millor servei de fusteria online al preu més reduït del mercat i amb puntuals promocions i descomptes per als clients habituals.

Posa't en contacte amb nosaltres o demana pressupost de l'obra obra de fusteria o ebenisteria que necessitis a cada moment. T'atendrem el més aviat possible. Assegurem la millor qualitat i el millor resultat.