Mobles a Mida: Àmplia Gamma en armaris, portes, dormitoris, etc...

Fusteria interior, d'obra o per a locals comercials.

Els nostres productes

Disposar d'un habitatge elegant i personalitzada són característiques que permeten als seus habitants gaudir plenament de la llar i d’una estada còmoda i adaptada a les seves necessitats. Els mobles a mida son elements constructius interiors amb terminacions en fusta són molt adequats per aconseguir acabats elegants i agradables per els que viuen a la casa. Triar l'empresa adequada per personalitzar la casa és clau per a la bona fi d'aquest propòsit. La nostra empresa és una de les més prestigioses i garanteix una gran qualitat de servei, treball, atenció al client i acabats, ja que tots els productes són realitzats amb fusta i materials de la major qualitat, compte a més amb el suport d'una gran cartera de clients satisfets.

Armaris a mida -Fusteria a Sant Cugat

Alguns dels productes més identificatius que ofereix la nostra empresa són els diferents models d'armaris, fabricats bé en fusta pura de cirerer, bedoll o qualsevol tipus de material triat pel client, oferint a més la possibilitat de personalitzar aquest al criteri del client, qui decideix com es dissenya el model i les característiques desitjades. Segons aquestes instruccions el fabricant ho realitzarà a la perfecció.

Els armaris a mida més comuns són amb portes abatibles, caracteritzats per permetre un accés de gran facilitat al material emmagatzemat en el seu interior, si el client ho desitja poden ser fets amb opció a ser canviats d'un lloc a un altre, encara que és molt recomanable no oblidar que han d'estar fixats a la paret per impedir qualsevol risc de bolcada.

Els armaris amb portes corredisses són ideals per muntar on no existeix espai per posar portes abatibles permetent un millor aprofitament de l'espai disponible.


Ampli Catàleg de mobles a mida

L'empresa disposa dels diferents models de fronts d'armari i interiors, perquè el client ho disseny i col·loqui al seu gust, a més d'enlluernadors models de vestidors que seran perfectes per col·locar la roba, calçat i complements.

Portes a mida -Fusteria a Sant Cugat

Un altre dels treballs més destacats que oferim dintre del camp dels mobles a mida són els diferents models d'escales de qualsevol forma de barana, esglaons, graons o passamans. També es realitza qualsevol tipus de reparació d'aquestes, oferint la possibilitat de ser fabricada en diferents tipus de fusta i amb els millors acabats i qualitats del mercat.

Els mobles a mesura són un element important per personalitzar un habitatge, es fabriquen per a les cuines, banys, golfes i fins i tot poden ser amb vidre per donar a l'habitatge un toc especial i modern. L'empresa atorga la millor garantia i qualitat de productes realitzats a mesura.

A més d'aquests treballs l'empresa ofereix un ampli catàleg de portes per a l'entrada o d'interior per a les diverses estades de gran qualitat i seguretat, fabricades en fusta massissa, blindades o cuirassades. També gaudeix de gran reputació instal·lant un sòl perfecte en diferents tipus de tarimes flotants o de fusta, donant opció a triar diversos colors, grossors i acabats de la major qualitat existent al mercat, on sobresurten les tarimes flotants de fusta massissa i disposant de les millors tarimes flotants de fibra.
Finalment i no menys importants són els treballs de fusteria corresponents a finestres, les quals ofereixen una major elegància i aïllament, realitzant les funcions de respiració de l'habitatge. Poden ser de diferents fustes i models, sent molt sol·licitades les finestres de fusta massissa, amb un acabat vernissat, també s'ofereix el model de guillotina que en moltes ocasions és una bona solució per a les finestres i els grans finestrals ideals per a terrasses àmplies, tancaments, solàrium, o per a l'aparador d'un negoci.