Serveis de Fusteria.

Mobles a mesura, parquets, interiorisme i vernissat de superfícies entre altres serveis.

Els Nostres Serveis

Vols reformar el teu habitatge i donar-li un toc modern, nou i còmode?

En aquesta empresa familiar creada des de 1980 podem oferir-te tot tipus productes per donar-li un toc confortable, elegant i agradable a tots els racons de la teva llar.

Et proposem una àmplia gamma de parquet flotants de fusta massissa i de fibra assequibles a la teva butxaca, i amb totes les característiques que proporciona la bona qualitat.

També t'assessorarem en la restauració de mobles per donar-los un nou enfocament a alguna peça que tingui un valor emocional important para a tu, convertint així un moble antic i en males condicions en una peça elegant i nova sense renunciar al valor simbòlic o sentimental. Quant a interiorisme disposem d'un important assortit d'armaris amb portes corredisses i abatibles, així mateix podrem convertir una petita habitació en un fantàstic vestidor a la teva mesura i amb totes comoditats possibles que puguis necessitar.

Fabriquem per a tu tot tipus de mobles en els diferents materials com són la fusta massissa, fusta laminada i de melamina, a la mesura que la teva desitgis i exclusius per a tu, dissenyat al teu gust i assessorat per nosaltres. Sempre amb la millor qualitat i el millor preu del mercat. Podràs demanar-nos el teu pressupost sense compromís algun. En la nostra tendes constantment estem renovant el nostre mostrari de portes, finestres i escales per garantir-li les últimes novetats en el sector de la fusteria.

També dins del nostre serveis oferim la possibilitat de poder vernissar els teus mobles, portes, finestres o qualsevol objecte de fusta que desitgis, per poder així donar-li un toc diferent i reutilitzar els teus mobles vells o espatllats a un preu molt econòmic. Amb tot això et convidem a passar per la nostra botiga, no et penediràs. Sempre estarem al teu servei i a la teva disposició a uns preus exclusius per a tu.

Parquet

Interiorisme

Barnizar