Professionals de la Fusta.

Més de 30 avalen la nostra qualitat i experiència en el sector de la fusta.

Qui som

Ens dediquem a la fabricació de mobles i altres feines relacionades amb la fusteria des de l’any 1980 i posem a la seva disposició tota la nostra experiència. Si el que desitja és un moble personalitzat, ens adaptem a les seves necessitats i seguim totes les seves indicacions assessorant-lo durant totes les fases del projecte perquè pugui prendre sempre les millors decisions. Donat que som una empresa familiar, la comunicació amb el client és fluida i continuada i aquesta col·laboració ens permet obtenir els millors resultats.

Armaris, vestidors, prestatgeries... Sigui el que sigui el seu desig, comptem amb professionals experts en fusteria que traduiran la seva idea, per vaga que aquesta sigui, en un moble sòlid per a la seva llar. A més, no ens limitem exclusivament a la fusta, sinó que pot escollir entre diferents materials en funció dels seus gustos, l'ús de l'objecte en qüestió o fins i tot les seves possibilitats econòmiques o el pressupost amb el qual disposa per a l'encàrrec. Des de fusta massissa fins a lacats, des de grans llibreries per cobrir parets senceres fins a petits auxiliars que decorin un racó encantador, des de peces d'estil rústic fins als dissenys més avantguardistes; qualsevol treball de fusteria que pugui necessitar apareix al nostre catàleg de serveis.
Ens dediquem a la fabricació de mobles i a altres treballs relacionats amb la fusteria des de l'any 1980, i posem tota la nostra experiència al seu servei. Ens adaptem a les seves necessitats i seguim les seves indicacions si el que desitja és un moble personalitzat, però li assessorem en totes les fases del projecte perquè pugui prendre sempre les millors decisions. En el nostre cas, el diàleg fluït amb el client resulta més fàcil que en altres companyies, ja que som una empresa familiar, i això repercuteix en el resultat de la nostra col·laboració. Si té dubtes, posi's en contacte amb nosaltres. L’atendrem sense cap compromís.

Més de 30 anys d'experiència

Empresa familiar fundada en 1980 a Sant Cugat del Vallès.

Gran qualitat del resultat final

Disposem dels mitjans i els professionals per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Disseny i funcionalitat aplicats a l'ebenisteria

Apliquem conceptes de disseny i adeqüem els mobles a cada projecte.

Professionals experts en fusteria

Un equip format i altament qualificat formen la plantilla de la nostra empresa.

Ens dediquem a la fabricació de mobles

Armaris, vestidors, prestatgeries... cobrim tot tipus de mobiliari per a la decoració de la seva llar, empresa o local comercial.